Előfizetés

Kedves Olvasónk, Megrendelőnk!

Folyóiratunkat papíralapon előfizetéssel kaphatja meg.

Az előfizetés azt jelenti, hogy a Magyar Heraldikai és Genealógiai Társaság számlatulajdonos címére be kell fizetni az éves előfizetési díjat.

Az utalás azonosításához nevet és pontos postázási címet kérünk feltüntetni.

Az előfizetés bankszámlaszáma: MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt.

Számlaszám (belföldi): 16200223-10176344

Számlaszám hosszabb alakban is!

Címzett rövidítendő lehet, ha nem fér ki, pl.: Magyar Heraldikai és Gen. Társ.

IBAN (nemzetközi számlaszám): HU84 1620 0223 1017 6344 0000 0000

Számlavezető bank BIC (SWIFT) kódja: HBWEHUHB

Belföldi előfizetőink részére 2018-tól az előfizetési díj (4 x 750- Ft) 3000 Ft.

Kérjük, hogy az új előfizetők a Szerkesztőség címén (turul@mnl.gov.hu) is jelentkezzenek be, hogy pontosan milyen címre kérik a postázást.

Ha példányonként szeretne vásárolni, vagy régebbi számokhoz papíralapon hozzájutni, akkor írjon a szerkesztőség címére és keresse fel Budapesten az Országos Levéltár épületét (Bécsi kapu tér 2–4., Információs Iroda).

Külföldi előfizetőink részére az előfizetési díj: Európában 35 EUR, a tengeren túlra 40 USA $.


„Az éves (tehát teljes évfolyamra szóló) előfizetési díjat a folyóirat honlapján kell feltüntetni. Ha az előfizetési díj változik, az egyes évfolyamokra vonatkozó előfizetési díjakat, évfolyamonként külön-külön kell feltüntetni. Az előfizetési díjat csakis banki átutalással lehet megfizetni. Az átutalás módját, banki adatait, ugyancsak a folyóirat honlapján kell közzé tenni.
Új előfizetést előfizetési nyilatkozat kitöltésével és a pénztárnoknak való eljuttatásával lehet létesíteni. Az előfizetési nyilatkozatot (formanyomtatványt), és az előfizetés létesítésének leírását, a folyóirat honlapján kell közzé tenni. A nyilatkozaton az előfizető köteles feltüntetni, hogy mely évfolyamtól kíván a lapra előfizetni! Ennek hiányában a nyilatkozat semmis. Az új előfizetés létrejöttéről az előfizetőt a pénztárnok értesíti.”