Utánrendelés

Folyóiratunk régebbi, még raktáron lévő számainak megvásárlására is van lehetőség. Az ezzel kapcsolatos megkeresések a pénztárnoknak küldhetők (címét lásd az Elérhetőségek oldalon).

Az ilyen megrendeléseket, az előfizetésektől elkülönítve, külön számlázzuk. A megrendelések ellenértékét, a folyóirat bankszámlájára kell átutalni (a számlaadatok az Előfizetés oldalon találhatók).

A régebbi („elfekvő”) folyóirat-példányok, egyelőre a Magyar Nemzeti Levéltár raktárában vannak. Ezt a raktárkészletet az MHGT a közeljövőben át fogja venni, és a továbbiakban saját székhelyén fogja kezelni. Amint ez megtörténik, ezen az oldalon, táblázatban fogjuk közölni a még rendelhető régebbi folyóiratszámok mennyiségét és árát. (Az egyes régebbi számok ára, azok régiségétől és ritkaságától függően, eltérő lehet.)

Addig is, amíg a táblázatot összeállítjuk, a raktárkészleten lévő összes (1992. utáni) folyóiratszám darabárát, a folyóirat aktuális előfizetési díjából képezzük; vagyis a darabár megegyezik az éves előfizetési díj (= 3000 forint/év) egynegyed részével (= 750 forint/db.).

[A régebbi példányok (raktárkészlet) értékesítését a Turul SZMSZ D.VI.e. pontja szabályozza.]